Het gerust hart van…

Deze verhuurders gingen jou alvast voor.
Laat je inspireren door hun positieve ervaring.

Nadine Olieux, verhuurt haar ouderlijke woning

“Mijn ouders hebben steeds in de woning gewoond. Toen mijn vader stierf, ging mijn moeder naar het rusthuis en stond de woning een tijdje leeg. Het pensioen van mijn moeder was niet zo hoog en om de kosten van het rusthuis te helpen dragen, gingen we op zoek naar een manier om de woning te verhuren. Dankzij de buren zijn we bij de woonmaatschappij beland. We hebben een afspraak gemaakt en na de uitleg van de coördinator waren we meteen overtuigd.”

Lees meer

Wij krijgen gegarandeerd elke maand op dezelfde dag onze huurinkomsten.

Het SVK zorgt voor het zorgeloze door maandelijks correct te betalen, indexaties door te voeren en de woning op te volgen.

Kenny De Kokere, verhuurder en ondernemer in vastgoedinvesteringen

Het Sociaal Verhuurkantoor is een goed systeem voor zowel de verhuurder als voor de sociale huurder. Het biedt mensen met een kritieke woonsituatie kansen om een kwalitatieve woning te huren aan een betaalbare prijs. Ik snap dat niet iedereen daarvoor openstaat, maar ik zou toch anderen aanbevelen om ook eens vrijblijvend kennis te maken en de opties te bespreken.

Alfons De Vuyst, verhuurt een woning met 3 slaapkamers

Via een investering in sociale woningen willen we kwetsbare gezinnen in onze gemeente op een duurzame manier ondersteunen.

Alexander Vandaele, kerkfabriek Ninove

Voor ons is verhuur aan het SVK de ideale vastgoedinvestering. We zijn gerust dat onze appartementen hun waarde behouden. En dat alles met een maatschappelijk verantwoorde insteek.

Alexander en Michiel Coolens, verhuren enkele appartementen

De samenwerking verloopt heel vlot. Inmiddels tien jaar later kan ik stellen dat ik toen de juiste keuze heb gemaakt. Het SVK is de ideale tussenschakel. Ze zorgen ervoor dat ik de appartementen met een gerust hart kan verhuren.

Fredy Van Wassenhove, verhuurt appartementen